115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij beoordelen contracten, stellen deze op en we onderhandelen. Dit doen we voor alle branches: van ICT, tot retail, automotive en leveranciers. We denken graag met je mee over hoe de samenwerking tussen ondernemingen optimaal kan worden geregeld. We geven handvatten voor adequaat contractbeheer en adviseren over verlenging, opzegging, beëindiging of veranderende (algemene) voorwaarden. Doen zich toch geschillen voor? Dan aarzelen we niet om voor jouw belangen op te komen.

Voor jou, naast jou

  • Ondernemers
  • Corporates
  • Maatschappelijke organisaties
  • Stichtingen
  • ZZP’ers

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6198

Onze focus ligt op commerciële contracten in de business-to-business-sfeer. Bijvoorbeeld licensie-, geldlenings-, ICT-, samenwerkings-, geheimhoudings en koop en leveringsovereenkomsten. Door onze proceservaring weten we wat de valkuilen zijn én hoe rechters tegen contracten en bepalingen aankijken. We fungeren ook als bedrijfsjurist op afstand en beantwoorden vragen snel en concreet.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Als contractspecialist vullen we onze rol pragmatisch en proactief in. We beperken ons niet tot het juridische perspectief maar denken ook vanuit ondernemersperspectief mee. Als een sparring-partner die het bedrijfsbelang scherp voor ogen houdt. We combineren kennis van jouw onderneming met jarenlange juridische expertise, om risico’s zorgvuldig te inventariseren en af te dichten.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6198