115 jaar ervaring in de advocatuur

Specialismes

Aanbestedingen

Transparantie is belangrijk bij aanbestedingen. Zeker als het gaat om overheidsopdrachten. Die regels op de goede manier hanteren en de implicaties ervan overzien is een kunst op zich. De specialisten in aanbestedingsrecht van Rassers beheersen dit proces tot in detail.

Meer lezen

Bouwgeschillen

In de bouwpraktijk kunnen veel problemen en geschillen ontstaan. Rassers helpt cliënten om sterk te staan in discussies, snel een goede strategie te bepalen en de schade van een geschil te beperken. Op ons kun je bouwen.

Meer lezen

Contracten en overeenkomsten

De bouw is een complex speelveld, waar veel mis kan gaan als afspraken niet helder en ondubbelzinnig worden vastgelegd. Investeren in de kwaliteit van een overeenkomst loont altijd. De advocaten van Rassers regelen alles tot in de puntjes.

Meer lezen

Projectontwikkeling

Bij projectontwikkeling zitten veel verschillende partijen met elkaar aan tafel. Dit maakt elk project uniek, maar ook complex. Daarom kijken wij altijd met een kritische blik naar de juridische risico’s, zodat we elk project samen tot een succesvol einde kunnen brengen.

Meer lezen

Huurrecht

Het huurrecht is complex. De advocaten van Rassers kennen de regels als geen ander. Als huurder of verhuurder, kun je bij ons altijd rekenen op duidelijk en deskundig advies. Wat de situatie ook is, wij zorgen dat het opgelost wordt.

Meer lezen

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6108