115 jaar ervaring in de advocatuur

Specialismes

Aansprakelijkheid en geschiloplossingen

Als grote (financiële) belangen op het spel staan, is het belangrijker dan ooit om het hoofd koel te houden en de meest kansrijke strategie te bepalen. De litigation-specialisten van Rassers zijn hier meester in.

Meer lezen

Commerciële contracten

Als ondernemer krijg je maar één kans om een optimale overeenkomst af te sluiten. De advocaten van Rassers zorgen voor een waterdicht contract en ondersteunen je bij goed contractbeheer. We springen bij in geval van geschillen.

Meer lezen

Faillissementen en herstructurering

Rassers staat ondernemingen in zwaar weer bij met ruime ervaring en expertise in het faillissementsrecht. Met de durf én de parate kennis om in spannende situaties heldere keuzes te maken.

Meer lezen

Fusie en overname

Bij fusies en overnames zijn de belangen groot en is snel schakelen essentieel. De specialisten van Rassers loodsen je met zorgvuldig afgedekte risico’s langs alle valkuilen. Op weg naar een optimaal resultaat.

Meer lezen

Intellectuele eigendomsrecht

Slim aan de slag met Intellectueel Eigendom is essentieel voor de groei en het succes van een onderneming. Als ondernemer is het cruciaal Intellectuele Eigendomsrechten goed in te zetten om optimaal gebruik te maken van het werk.

Meer lezen

Vennootschapsrecht

Bij Rassers staat het belang van jouw onderneming altijd op nummer één. Onze advocaten zorgen voor een juridische structuur die ijzersterk staat, zodat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering. Vanaf de oprichting tot de beëindiging, bij elke fase kun je vertrouwen op ons advies.

Meer lezen

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6136