115 jaar ervaring in de advocatuur

Werkgebied

Tijdens mijn juridische loopbaan heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in alle facetten van het ondernemingsrecht, met een specifieke focus op overnames, participaties en samenwerkingsverbanden, met name bij grotere mkb-bedrijven. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het voeren van procedures met betrekking tot vennootschappelijke en overnamegeschillen.

Je sterk maken voor een ander

De advocatuur is een mooi beroep. Je maakt je sterk voor een ander. Ik ben me altijd sterk bewust van het vertrouwen dat die persoon mij schenkt. Dat vertrouwen mag je in geen geval schenden. Ik zal er elke keer alles aan doen om de rechtspositie van mijn cliënt zo volledig mogelijk te benutten.

Nationale en internationale expertise

Veel van de dossiers waar ik aan werk zijn internationaal van karakter. Dat betekent niet alleen dat ik een groot deel van mijn werk in het Engels doe, maar ook dat ik me goed in verschillende achtergronden moet kunnen verplaatsen. Nu ben ik zelf het product van meerdere culturen, dus ik heb van kleins af aan geleerd zulke vertaalslagen te maken. Daar heb ik in mijn werk veel en vaak profijt van.

Uitgebreide expertise in fusies en overnames met financieel-fiscale inzichten

Naast mijn studie rechten en mijn specialisatie in fusies en overnames, heb ik mijn kennis uitgebreid met een opleiding in Business Valuation aan de Nyenrode Business Universiteit. Hierdoor kan ik niet alleen naar een transactie kijken vanuit een juridisch perspectief, maar begrijp ik ook goed hoe financiële en fiscale zaken hierbij een rol spelen. Dit helpt mij om de juridische aspecten van deze financiële en fiscale aspecten beter te vertalen en de gevolgen helder in kaart te brengen. Hierdoor ben ik in staat om niet alleen mijn cliënten, maar ook corporate finance adviseurs en fiscalisten effectief te ondersteunen.

Opleidingen

  • Nederlands recht, Tilburg University
  • Business Valuation, Nyenrode
  • Specialisatie opleiding Fusies en Overnames, Grotius

Lidmaatschappen

  • Business Club Breda
  • Finanza
  • Gastdocent ondernemingsrecht bij cliënten, relaties en netwerkorganisaties