115 jaar ervaring in de advocatuur

Nieuwe generatie, Nieuwe perspectieven. In gesprek met Stan Verheijden

Na een flitsende start als student-stagiaire kreeg Stan de smaak te pakken. Hij wilde meer……. en kreeg meer. Nog voordat hij zijn studie had afgerond, had hij al een aanbod voor de functie van advocaat-stagiaire bij Rassers Advocaten op zak. Zijn ster is rijzende.

Meer lezen

Maak kennis met Fred Froger, ons sectiehoofd ondernemingsrecht

Fred is inmiddels alweer ruim 15 jaar actief in de advocatuur, maar zo begint hij zijn carrière niet. Na zijn afstuderen werkt Fred eerst geruime tijd voor een grote Nederlandse bank, maar uiteindelijk lonkt het avontuur toch… Op zijn 35e neemt hij alsnog de gok en waagt hij de sprong in het diepe, in de wonderlijke wereld van de advocatuur. Waarom heb je die overstap destijds eigenlijk gemaakt?

Meer lezen

Nieuwe generatie, Nieuwe perspectieven. In gesprek met Esmée Janssen

Ongeveer een jaar geleden is Esmée afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg, waarna ze een aantal maanden als jurist werkzaam is geweest bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Daar werd het haar al snel duidelijk dat ze toch graag de advocatuur in wilde. En zo geschiedde. Esmée is binnen ons kantoor nu als jongste aanwinst binnen de sectie ondernemingsrecht werkzaam als advocaat-stagiaire.

Meer lezen

Maak kennis met Isabel Wetzels, ons sectiehoofd arbeidsrecht

Isabel is hoofd van de sectie arbeidsrecht, heeft ze er spijt van dat ze die taak op zich heeft genomen? “Nee, absoluut niet. Het is heel leuk en interessant om ook anders dan vakinhoudelijk bezig te zijn. Je krijgt te maken met het ontwikkelen van een visie, doorvoeren van veranderingen, stimuleren van groei, commerciële kansen zoeken en het beter laten lopen van een sectie. Lekker uitdagend!

Meer lezen