115 jaar ervaring in de advocatuur

Rassers en Jorden van Foreest

Hans Smeekens, bestuursvoorzitter bij Rassers: in de rechtszaal telt maar één ding: winnen. Een goede strategische voorbereiding is daarvoor uitermate belangrijk. Alleen met die voorbereiding kun je op het moment suprême met lef en snelheid handelen. Altijd met focus op het beste resultaat: de overwinning. Ik vergelijk onze manier van werken dan ook graag met het schaken. Je moet altijd vooruit denken en elke zet moet bijdragen aan je doel: schaakmat of een verstandige remise. Vandaar ook ons partnership met grootmeester in schaken Jorden van Foreest.

Voor Jorden is het sponsorschap een logische stap in zijn ontwikkeling tot professioneel schaker. Bij schaken zijn goede voorbereiding, volle aandacht en verbeeldingskracht van beslissend belang. Het is fijn om met Rassers een partner te hebben voor wie die waarden net zo belangrijk zijn. De investering die gepaard gaat met het sponsorpartnership, gaat mij helpen om optimaal te kunnen blijven trainen en draagt op die manier direct bij aan de opbouw van mijn schaakcarrière.

De komende jaren ondersteunt Rassers van Foreest in zijn carrière zowel financieel als met juridisch advies. Ook werken ze samen aan schaakgerelateerde activiteiten en inspirerende sessies met betrekking tot focus, strategisch denken en winst.