115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij zijn de sparringpartner voor advocaten die aan het procederen zijn. Zowel voor, tijdens als na de procedure. Onze gespecialiseerde cassatieadvocaten adviseren eerst over de mogelijkheden van het instellen van cassatieberoep en over de vraag of het nuttig is verweer te voeren in een door de wederpartij ingesteld cassatieberoep. Dit advies vormt de basis voor de procedure. Cliënten profiteren van de collegiale toetsing in overleg tussen onze twee cassatieadvocaten, die ervaring delen en sparren over de te volgen aanpak.

Wij treden op voor

  • Andere advocaten

Scherp advies of sparringspartner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6122

Cassatie is een specialisme op zich. Dit specialisme vraagt om specifieke kennis van het procesrecht en om een brede achtergrond in de verschillende rechtsgebieden die bij civiele cassatie aan de orde komen. Onze cassatieadvocaten onderscheiden zich van veel andere cassatieadvocaten omdat zij ook veel procederen bij rechtbanken en gerechtshoven, zo kunnen ze zich goed verplaatsen in de eerder in de procedure gemaakte keuzes. Dit verklaart waarom onze adviezen ook in cassatie praktisch bruikbaar zijn.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Onze cassatieadvocaten beoordelen en analyseren het dossier zorgvuldig en formuleren op basis daarvan een gedegen cassatieadvies. Vervolgens stellen zij tijdig het cassatieberoep in of voeren verweer tegen een ingesteld cassatieberoep. Bij Rassers staat helderheid en transparantie centraal, met duidelijke informatie over kosten en vaste prijzen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent in het complexe proces van cassatierecht en kun je vertrouwen op de expertise van ons team.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6122