115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

We begeleiden overnames, fusies, joint ventures en participaties in allerlei verschillende branches, waaronder de zorgsector, food en non-food, private equity, start up en scale ups, buy and build en de automotive sector. Zowel op nationaal en internationaal vlak. Van het begeleiden of verrichten van een doeltreffend juridisch due diligence onderzoek, tot het opstellen of beoordelen van complexe documentatie en structuren. Maar ook het uitzetten en uitvoeren van een effectieve onderhandelingsstrategie. We helpen om risico’s te managen rondom aansprakelijkheid voor nakomende claims en de samenwerking met participanten of investeerders. Ook adviseren en zo nodig procederen we over eventuele geschillen die verband houdend met een overname, zoals claims op basis van garanties of vrijwaringen, over de nabetaling van een uitgestelde koopsom of een earn-out en de nakoming van concurrentie- en relatiebedingen.

Voor jou, naast jou

  • Aandeelhouders
  • Bestuurders
  • Familiebedrijven
  • (Groot) MKB
  • Grote internationale vennootschappen
  • Investeerders
  • Mid market
  • Private equity
  • Werknemers die participeren
  • Corporate finance adviseurs

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6197

Inhoudelijke deskundigheid hebben wij hoog in het vaandel. Onze advocaten hebben de nodige proceservaring, zodat zij de risico’s kennen en daar bij hun advisering en het opstellen van contracten rekening mee kunnen houden En bij grensoverschrijdende overnames profiteren cliënten van onze ervaring met Engelstalige contracten, legal opinions en onze partners binnen ons  internationale netwerk van kwalitatief hoogstaande advocatenkantoren (Taglaw), met wie we veelvuldig samenwerken en waarmee de lijnen kort zijn.

 

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Voor overnames zijn meerdere disciplines vereist. Ons team kan ieder type overname van A tot Z met expertise behandelen. Onze overnamespecialisten beschikken niet alleen over de benodigde juridische kennis, maar zijn ook geschoold in business valuation, zodat zij een bredere blik hebben en zij dus ook op fiscaal en financieel vlak als sparringpartner kunnen fungeren. Met een indrukwekkend lang trackrecord bieden wij de geruststelling van ervaring. Wij hanteren transparante en redelijke prijzen, met persoonlijke begeleiding van betrokken advocaten met diepgaande kennis van jouw onderneming. We treden ook op als sparringpartner. Onze werkwijze is snel, gedreven en vooral praktisch. Efficiënt en zonder grote teams.

 

 

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6197