115 jaar ervaring in de advocatuur

Mijn werkterrein

Mijn praktijk volgt de economische ontwikkeling. In tijden van groei ligt de nadruk op het begeleiden van overnames, terwijl in moeilijke tijden het begeleiden van ondernemingen in zwaar weer en het als curator afwikkelen van faillissementen de overhand hebben.

Accenten leggen

Hoe meer ervaring je hebt, hoe scherper je gaat zien waar je accenten moet leggen. Inmiddels ben ik 30 jaar advocaat en heb veel gezien. Op het gebied van overnames heb ik tal van ondernemingen begeleid, van klein tot groot, en vaak ook samen met een corporate finance adviseur. En op het terrein van faillissementen heb ik spraakmakende, omvangrijke en complexe dossiers behandeld, zoals het begeleiden van doorstarts, het bijstaan van bestuurders en als curator bij onder meer het faillissement van een betaald voetbalclub, bedrijven en instellingen met veel werknemers en bedrijven met omvangrijke bezittingen.

Afspraken nakomen

De manier waarop ik in mijn werk sta, is een stuk minder complex dan de dossiers waaraan ik werk. Werk hoor je integer te doen en met volle inzet. En toezeggingen zijn er om nagekomen te worden. De voldoening die het geeft om een cliënt op die manier blij te maken met een goed resultaat, is elke keer weer groot.

Opleidingen

  • Nederlands recht, Universiteit Utrecht, 1993

Lidmaatschappen

  • Insolad (vereniging voor insolventie-advocaten)