115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij gaan verder dan advies. We staan voor jouw belangen. Of het nu gaat om kredietopzegging door banken, het afstoten van verlieslijdende activiteiten of andere ingrijpende herstructureringen: wij adviseren, procederen en onderhandelen met vastberadenheid. We zijn jouw vertegenwoordigers in complexe situaties met banken, curatoren, crediteuren, werknemers, bestuurders, aandeelhouders of de fiscus. Of het nu gaat om een doorstart na een faillissement, de begeleiding bij een WHOA-traject, een geschil als bestuurder met een curator of het betwisten van de actio Pauliana, wij zijn er om jouw positie te versterken.

Voor jou, naast jou

  • Bestuurders
  • Ondernemers in zwaar weer
  • Ondernemers op weg naar mogelijk faillissement
  • Partijen die door curator worden aangesproken
  • Schuldeiser

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6136

De advocaten van Rassers uit het team Faillissement en herstructurering worden regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator in middelgrote tot omvangrijke of ingewikkelde faillissementen. Omdat we het vakgebied goed kennen en ons kunnen inleven in beide partijen, kunnen we beter handelen. Wij weten waar de curator naar kijkt. Bovendien helpen we ondernemingen en individuele bestuurders om te voorkomen dat het zover komt. Juist dankzij onze jarenlange ervaring met faillissementen kunnen we de consequenties van financiële problemen goed overzien en er adequaat op anticiperen.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Bij financiële problemen is snelheid van handelen cruciaal. Daarom kiezen we in deze gevallen voor een klein en wendbaar team. Met veel specialistische kennis aan boord, korte lijnen en een praktische instelling. En met de durf én de parate kennis om in spannende situaties heldere keuzes te maken.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6136