115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij gaan verder dan alleen het opstellen en beoordelen van juridische stukken en overeenkomsten; wij begeleiden het volledige proces. Van het adviseren bij de oprichting, het creëren van structuur en het begeleiden van veranderingen tot aan het voeren van procedures in vennootschapsrechtelijke geschillen.

Voor jou, naast jou

  • Aandeelhouders
  • Bestuurders
  • Investeerders
  • Ondernemers
  • Vennoten

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6197

In een gesprek streven we ernaar te begrijpen hoe jij de samenwerking of participatie voor je ziet. We brengen de situatie volledig in kaart en duiken echt de diepte in. Ons doel is om grondig begrip te hebben van de nuances en complexiteiten van jouw onderneming. En een stuk te creëren dat perfect is toegespitst op jouw situatie. Bij ons draait het niet alleen om het creëren van juridische documenten, maar om het bieden van oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften en visie.

 

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Met zeer specialistische kennis en betrokken advocaten, vormen wij een hecht team dat korte lijnen hanteert, met een vast aanspreekpunt. Geen overdracht aan meerdere advocaten, maar een duidelijk en transparant proces. Met onze redelijke prijzen maken wij onze specialistische dienstverlening toegankelijk. Wij onderscheiden ons door écht goed na te denken, extra aandacht te besteden aan elk detail en te streven naar kwaliteit boven alles.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6197