115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

In het domein van het huurrecht nemen wij de leiding in het onderhandelen over huurovereenkomsten en stellen deze zorgvuldig op. Bovendien bieden wij gedegen advies over de juridische positie waarin jij je bevindt en staan we paraat om te procederen in het geval van geschillen die zich voordoen. Onze toewijding aan het waarborgen van jouw belangen gaat verder dan slechts het juridische aspect; het omvat ook het streven naar een solide juridisch fundament voor een succesvolle en goede huurrelatie.

Voor jou, naast jou

  • Huurders
  • Verhuurders

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6127

Wij grijpen direct de leiding en laten niet meer los. Onze aanpak begint met het zorgvuldig bepalen van de strategische positie, waarbij we diep in jouw situatie duiken. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal; we begrijpen dat elke zaak uniek is. Bovendien bewandelen wij niet altijd de gebaande wegen; wij durven risico’s te nemen en behalen daarmee succes, en wel in een snel tempo. Wij begrijpen de eis van resultaat en zijn vastbesloten om te leveren. Onze toewijding aan effectieve actie en gedurfde strategieën maken het verschil voor jou.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

De advocaten van Rassers onderscheiden zich door hun unieke persoonlijkheden. Het zijn eigenwijze individuen die tóch uitstekend samenwerken, elk met hun eigen specifieke aandachtsgebieden. Hierdoor vullen we elkaar aan waar nodig en stimuleren we uitwisseling van ideeën. De eigenwijsheid van iedere advocaat draagt bij aan het behalen van resultaten die opvallend en aansprekend zijn. Bij Rassers geloven we in de kracht van eigenzinnigheid en effectieve samenwerking.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6132