115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

De advocaten van Rassers zijn gespecialiseerd in alle juridische aspecten van projectontwikkeling. Onze expertise strekt zich uit tot het begeleiden van koopovereenkomsten, waarbij we zorgvuldig de hypothecaire zekerheden van beide partijen en anterieure overeenkomsten integreren. In het hart van ons vakmanschap ligt de vaardigheid om geschillen te behandelen met een doortastende aanpak, waarbij we niet alleen betrokken zijn bij het identificeren van juridische kwesties, maar ook in het vinden van duurzame oplossingen.

Voor jou, naast jou

  • Aannemers
  • Projectontwikkelaars

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6108

Met de waardevolle expertise die bij de projectontwikkelaar aanwezig is, genieten we altijd van een vliegende start. Deze vliegende start wordt door ons omgezet in een juridische vertaalslag. Vanuit een diepgaand begrip van de bedrijfseconomische dynamiek van het project, bieden wij als specialisten in projectontwikkeling en aannemerschap een juridisch kader dat naadloos aansluit op de behoeften van zowel de projectontwikkelaar als de aannemer. Onze taak is niet alleen om juridische vorm te geven aan het project, maar ook om een structuur te creëren die de belangen van alle betrokken partijen weerspiegelt en beschermt.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Met onze uitgebreide jarenlange ervaring met diverse ontwikkelaars en gerenommeerde projectontwikkelaars, zijn wij vertrouwd met alle nuances van het vak. Wij hebben succesvolle transacties afgerond voor vooraanstaande projectontwikkelaars en opdrachtgevers, wat getuigt van onze diepgaande kennis en bewezen track record in de branche. Onze inzichten, gevormd door deze uitgebreide ervaring, stellen ons in staat om met precisie en effectiviteit te navigeren door de complexiteit van elke situatie, en onze cliënten te verzekeren van een partner die de klappen van de zweep kent en succesvolle resultaten levert.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6108