115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

We adviseren cliënten in de bouwwereld – waaronder aannemers, installateurs en architecten – bij het opstellen van gedegen overeenkomsten. We toetsen contractteksten en algemene voorwaarden en stellen zelf (concept)overeenkomsten op.

Voor jou, naast jou

  • Aannemers
  • Adviseurs
  • Architecten
  • Constructeurs
  • Opdrachtgevers
  • Opdrachtnemers
  • Leveranciers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6132

Rassers put uit een rijke geschiedenis van jarenlange ervaring in het adviseren over en opstellen van contracten. Of het nu gaat om overeenkomsten in het kader van projectontwikkeling, Design & Build-contracten of klassieke aannemingsovereenkomsten, onze expertise is veelzijdig en doortastend. Wij vertegenwoordigen met trots beursgenoteerde en middelgrote ondernemingen en hebben een diepgaande kennis opgebouwd in het opstellen van overeenkomsten met internationale contractanten. Onze juridische dienstverlening is doordrenkt van praktische ervaring en internationaal perspectief.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Een grondige kennis van het project en de specifieke rol van betrokken partijen is van essentieel belang. In een kort gesprek met de cliënt schetsen wij gezamenlijk deze context. Hieropvolgend kunnen wij binnen enkele dagen een (concept)overeenkomst opstellen of beoordelen. Onze doelgerichte aanpak, gebaseerd op een diepgaand begrip van de projectdynamiek, stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen, zodat onze cliënten verzekerd zijn van een nauwkeurige juridische vertaling van hun projectdoelen binnen een kort tijdsbestek.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6132