115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Voor zowel bedrijven als particulieren die het oneens zijn met een besluit van een bestuursorgaan, of juist streven naar een positief besluit, bieden wij gespecialiseerde bijstand. Wij staan belanghebbenden bij in het proces van het aanvragen of betwisten van besluiten, waaronder (specifieke) vergunningen en omgevingsvergunningen. Onze doelgerichte aanpak is gericht op het stroomlijnen van processen, het minimaliseren van obstakels en het bevorderen van een effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven
  • Instellingen
  • Non-profit
  • Organisaties
  • Particulieren

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6127

Het start allemaal met een eenvoudig telefoontje. Om vervolgens diep in de wet te duiken. Na een persoonlijk gesprek en een grondige inventarisatie van de wensen, gaat onze advocaat met toewijding aan de slag. Onze expertise ligt in het formaliteitenrecht, waarbij we niet alleen kijken naar wat beide partijen willen, maar ook naar wat wel en niet is toegestaan. Met een scherp oog voor detail – of “kommakluiven” – leggen onze advocaten helder uit hoe de zaken ervoor staan en hoe we dit gaan regelen. Altijd met de focus op de wettelijke grondslag van besluiten, omdat dat de kern van de zaak is.

Focus en toewijding

Op het scherpst
van de snede

Wij werken doortastend, waarbij we deskundigheid combineren met een pragmatische aanpak. Geworteld in jarenlange ervaring, beschikken wij over een uitmuntende expertise die zich heeft gevormd in uiteenlopende situaties. Wij gaan grondig te werk en verdiepen ons echt in de materie. Met als doel de best mogelijke uitkomst te realiseren. Onze toewijding gaat verder dan advies; wij nemen de zaken daadwerkelijk uit handen, waardoor onze cliënten kunnen vertrouwen op een professionele aanpak en een resultaatgerichte benadering.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6127