115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij nemen de regie over het volledige spectrum. Ons team treedt op in het hele proces, van de aanvraag tot de daadwerkelijke uitvoering. Of je nu een evenementenbureau hebt en een vlekkeloze uitvoering wil, een organisator die vergunningen moet aanvragen, of omwonenden die hinder ondervinden: wij staan voor je klaar.

Voor jou, naast jou

  • Evenementenbureaus
  • Omwonenden
  • Organisatoren
  • Overheden

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6175

Kiezen voor Rassers betekent kiezen voor kwalitatief hoogstaand juridisch werk, dat verder gaat dan alleen deskundigheid. Wij staan voor onze klanten, gaan voor hen door het vuur en hebben ons bekwaamd in het omgevingsrecht met een specialisatieopleiding. Ons team bestaat uit vakmensen met een prestigieus Grotius-certificaat. We zijn ook een sparringspartner, met de focus op jouw belangen.

Focus en toewijding

Op het scherpst
van de snede

Het begint met een telefoontje en een gesprek. Daarna duiken wij in de materie voor een zo goed mogelijk resultaat, waarbij we jouw belangen nooit uit het oog verliezen. Door de totale ontzorging die wij bieden, kun jij je in de tussentijd focussen op jouw eigen zaken en waar het voor jou écht toe doet.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6175