115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Van het opstellen van waterdichte juridische documenten, tot het aanvechten van geschillen of het adviseren over effectieve bodembeschermingsmaatregelen: wij staan bedrijven bij. Niet alelen bij het verkrijgen van vergunningen voor bodemsanering, maar ook bij het inzetten van juridische strategieën om aansprakelijkheid te beperken. Ook helpen wij bij het navigeren door complexe regelgeving omtrent bodemgebruik en bescherming.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven in de industrie
  • Landbouwbedrijven
  • Particulieren
  • Vastgoedontwikkelaars

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6127

Onze aanpak gaat verder dan alleen advies; wij zijn er om daadwerkelijke juridische oplossingen te bieden in situaties van bodembescherming, met oog voor de specifieke uitdagingen waarmee onze cliënten worden geconfronteerd.

Focus en toewijding

Op het scherpst
van de snede

Onze advocaten onderscheiden zich door een doortastende, menselijke en gespecialiseerde aanpak. Met scherpe juridische expertise en diepgaande kennis van bodemwetgeving, bieden wij doelgerichte begeleiding. Wij begrijpen dat bodembescherming cruciaal is voor diverse sectoren en zetten ons daarom in voor resultaten die zowel juridisch kloppend als praktisch haalbaar zijn.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6127