115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Of het nu gaat om het aanvechten van besluiten door het voeren van bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures, of het geven van strategisch advies in bestuursrechtelijke zaken: onze aanpak is doortastend en resultaatgericht. Onze aanpak is gericht op het stroomlijnen van processen, het minimaliseren van obstakels en het bevorderen van een effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Onze ervaring bestrijkt het hele spectrum van het omgevingsrecht waaronder: fysieke leefomgeving en ruimtelijke ordening, waaronder omgevingsplannen, bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen. Milieurecht, zoals milieuvergunningen, geluid/trillingen, luchtkwaliteit, bodem(verontreiniging), water, afval, asbest, geur, externe veiligheid, milieueffectrapportage, milieuaansprakelijkheid. Natuurbescherming, agrarisch recht en evenementen; onder andere vergunningen voor muziekevenementen en sportevenementen. Beheer van rijkswaterstaatswerken (vergunningen voor gebruik van waterstaatswerken), onteigening en nadeelcompensatie.

Voor jou, naast jou

  • Ondernemers
  • Particulieren
  • Overheidsinstanties

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6127

Wij begrijpen dat het omgevingsrecht uitdagingen kent. Het is complex en daarom bieden wij een op maat gemaakte aanpak. Onze juridische strategieën zijn niet alleen scherp, maar ook gericht op het behalen van duurzame en praktische oplossingen.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Ons team is klein, maar betrokken en zit bomvol expertise. Goede, juridische begeleiding is essentieel in een tijd waarin wet- en regelgeving voortdurend veranderen. Bij Rassers ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vergunning een bestemmingsplan/omgevingsplan, een conflict over milieuaansprakelijkheid, burengeschillen, onteigening of andere juridische kwestie: wij hebben het in de vingers. De gespecialiseerde advocaten van Rassers zijn lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten en de Vereniging van Onteigeningsrecht Advocaten. Naast onze jarenlange juridische ervaring, gaan we voor een persoonlijke aanpak. Geen ingewikkelde communicatielijnen hier; bij ons krijg je directe lijntjes en advies op maat.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6127