115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Het bevoegd gezag kan handhavend optreden, indien regels niet worden nageleefd. Bijvoorbeeld omdat gronden niet in overeenstemming met het omgevingsplan worden gebruikt of een bouwactiviteit wordt verricht zonder de benodigde vergunning. Handhavingsprocedures vragen om snelle actie van de (vermeende) overtreder. De overtreder wil snel duidelijkheid hebben over zijn positie en uitstel van het handhavend optreden, terwijl het bevoegd gezag vaak de geconstateerde overtreding spoedig beëindigd wenst te zien.

We geven advies over nalevingsvraagstukken, vertegenwoordigen in handhavingsgeschillen en bieden verweer tegen bestuurlijke boetes. Of het nu gaat om milieuregelgeving, planologie, economische sancties of andere sectoren die onderhevig zijn aan toezicht en handhaving: onze advocaten hebben de expertise en jarenlange ervaring om jou te begeleiden.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Overheidsinstanties

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6127

Wij bieden juridisch verweer in verschillende branches. We adviseren over naleving van regelgeving en helpen cliënten om aan de geldende voorschriften te voldoen. Onze advocaten vertegenwoordigen daarnaast cliënten in geschillen met betrekking tot handhavingsbesluiten. Wij begeleiden bij procedures die voortkomen uit toezichtmaatregelen en zorgen voor een doelgerichte aanpak.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Wij begrijpen de complexiteit van regelgeving, toezichtmechanismen en handhavingsprocedures en ondersteunen bij het navigeren door deze uitdagingen. Wij werken nauw samen met onze cliënten om hun specifieke situatie te begrijpen, waarbij wij op maat gemaakte strategieën ontwikkelen. Met een bewezen staat van dienst in het behalen van positieve resultaten in toezicht- en handhavingszaken, zorgen wij voor juridische bijstand die niet alleen voldoet aan de wet, maar ook aan de unieke behoeften van jou.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6127