115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Het doorgronden van subsidieregelingen, het opstellen van juridisch waterdichte subsidieaanvragen, het vertegenwoordigen van cliënten in geschillen met subsidiërende instanties, bijvoorbeeld over het niet of lager vaststellen van een subsidie: wij pakken alles beet. Onze expertise ligt daarnaast bij het verkrijgen van (Europese) subsidies, nationale regelingen of regionale financiering. Ook organisaties zonder winstoogmerk kunnen juridische bijstand zoeken bij ons voor hun maatschappelijke projecten. Onze advocaten navigeren door jarenlange ervaring makkelijk door de complexe wereld van subsidierecht.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Overheidsinstanties

 

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6175

In het complexe rechtsgebied van subsidies, bieden onze advocaten een strategische en gespecialiseerde aanpak. Wij begrijpen dat het verkrijgen en behouden van subsidies cruciaal is voor veel organisaties en individuen, en daarom zorgen wij voor juridisch inzicht dat gericht is op het optimaliseren van subsidiekansen en het oplossen van geschillen.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Wij werken nauw samen met onze cliënten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en ontwikkelen op maat gemaakte strategieën om de kans op subsidietoekenning te vergroten en geschillen effectief op te lossen. Met een scherp oog voor de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van subsidies, bieden wij juridische bijstand die is gericht op het behalen van optimale resultaten. Want dat is wat uiteindelijk telt.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6175