115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Ingrijpen door de burgemeester levert vaak een directe inbreuk van bedrijfsbelangen op of de persoonlijke levenssfeer. Zo kan bijvoorbeeld door toepassing van de Wet Bibob door de overheid een beschikking, subsidieaanvraag, overheidsopdracht of het aangaan van een vastgoedtransactie geweigerd worden.

Het is belangrijk dat in dit soort gevallen zorgvuldig te werk wordt gegaan en dat alle procedurele regels in acht worden genomen. Strategisch advies, maar ook juridische begeleiding zijn cruciaal voor een sterke zaak. Onze advocaten hebben de expertise om een effectieve oplossing te bieden.

 

Voor jou, door jou

  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Overheidsinstanties

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6127

Wij werken nauw samen met onze cliënten om hun specifieke situatie te begrijpen en ontwikkelen op maat gemaakte strategieën om hun belangen te beschermen. Met een bewezen staat van dienst in het omgaan met complexe vraagstukken rond openbare orde en veiligheid, streven wij ernaar om juridische bijstand te bieden die zowel rechtvaardig als doeltreffend is.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Op het gebied van openbare orde en veiligheid nemen onze advocaten een proactieve en doelgerichte benadering. Wij begrijpen dat deze kwesties vaak complex en gevoelig zijn, waarbij de belangen van individuen en de samenleving nauw verweven zijn.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6127