115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

De Woo kan uiteenlopende vragen oproepen, zoals welke documenten actief openbaar gemaakt moeten worden, wanneer een verzoek tot openbaarmaking van informatie mag worden geweigerd en welke informatie valt onder persoonlijke beleidsopvattingen bestemd voor intern beraad.

Wij staan onze cliënten bij in het realiseren van hun recht op informatie, met een focus op transparantie en verantwoordingsplicht van de overheid. Of het nu gaat om het verkrijgen van toegang tot specifieke informatie, het aanvechten van onnodige geheimhouding, of het navigeren door de complexe procedures van de Woo onze advocaten bieden juridisch inzicht en strategische begeleiding.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Overheidsinstanties

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6175

In het complexe rechtsgebied van de Wet open overheid onderscheiden onze advocaten zich door een doortastende aanpak. Wij begrijpen dat transparantie en openheid van cruciaal belang zijn in de interactie tussen overheid en burgers. Onze expertise in de Woo zorgt ervoor dat we voor de belangen van onze cliënten opkomen en het resultaat altijd vooropstellen.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Met een scherpe juridische blik en een bewezen staat van dienst in het omgaan met de uitdagingen van de Woo, zetten onze advocaten zich in voor een effectieve en resultaatgerichte aanpak die recht doet aan de belangen van onze cliënten in het kader van openbaarheid en transparantie.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6175