115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

De Awb bevat veel procedureregels, zoals wanneer de overheid een partij moet betrekken bij besluitvorming of op welke wijze gehandeld kan worden indien de overheid niet tijdig op een aanvraag beslist. De overheid dient zich bij haar handelen te houden aan algemene beginselen van behoorlijk bestuur, zoals het gelijkheidsbeginsel, rechtszekerheidsbeginsel, vertrouwensbeginsel en het evenredigheidsbeginsel.

Wij begrijpen dat overheidskwesties vaak een directe impact hebben op jouw belangen. Daarom zetten wij ons in voor een effectieve en efficiënte oplossing. Of het nu gaat om het aanvechten van besluiten door het voeren van bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures, of het geven van strategisch advies in bestuursrechtelijke zaken: onze aanpak is doortastend en resultaatgericht.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Overheidsinstanties

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6175

Met een scherp oog voor juridische nuances en een bewezen staat van dienst in het behalen van positieve uitkomsten, zijn onze advocaten toegewijd aan het behartigen van jouw belangen in het complexe domein van het bestuurs(proces)recht.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Met een scherpe juridische blik en diepgaande kennis navigeren wij door de complexe wereld van overheidsbeslissingen. Onze advocaten zijn niet alleen experts in het interpreteren en toepassen van wet- en regelgeving, maar ook in het creëren van strategieën die de beste resultaten opleveren voor onze cliënten. Bij ons staat juridische deskundigheid centraal. Daarbij stellen wij jouw belangen en behoeften altijd voorop.

 

 

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6175