115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

We bieden uitgebreide diensten voor werknemers én werkgevers. We adviseren werknemers bij beëindigingsvoorstellen als gevolg van een reorganisatie, controleren en beoordelen ontslagvragen en procederen indien nodig. Werkgevers begeleiden we in het volledige reorganisatieproces: van strategische planning en overleg met de betrokken partijen tot het opstellen en onderhandelen over beëindigingsregelingen. We zijn bedreven in het voorbereiden van ontslagaanvragen bij het UWV en het opstellen van een sociaal plan, zowel in samenwerking met vakbonden als door werkgevers zelf. Wij beoordelen alle juridische aspecten bij zowel groepsontslagen als individuele gevallen.

Wij treden op voor

  • Bedrijven
  • Werkgevers
  • Werknemers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6103

We onderscheiden ons met een betrokken en specialistisch team. Onze inhoudelijke expertise is van hoog niveau; we hebben veel ervaring binnen dit nichegebied. We opereren transparant met duidelijke prijzen en een heldere aanpak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We bedienen een breed scala aan sectoren en branches, waardoor we moeiteloos kunnen schakelen tussen diverse klanten. Dit heeft geleid tot langdurige relaties en zeer tevreden, trouwe klanten die onze menselijke maat waarderen. We stellen bijvoorbeeld niet alleen maar standaardovereenkomsten op, maar leveren maatwerk dat naadloos aansluit op de unieke behoeften van jouw organisatie.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Onze aanpak is gebaseerd op nauwe samenwerking met de cliënt en met ons kleine en betrokken team. Het begint met input, daarna nemen we de volledige ontzorging op ons. Onze focus ligt op het begrijpen van de specifieke problemen en de situatie. We brengen helder in kaart wat het probleem precies inhoudt en welke mogelijke oplossingen haalbaar zijn. Door vast te stellen wat voor jou het beste is en welke strategie het meest effectief is. Wij fungeren ook als betrouwbare sparringpartner in het juridische proces.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6103