115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

We adviseren ondernemingsraden over hun inspraakrechten bij voorgenomen besluiten van de werkgever. Omgekeerd adviseren we ook werkgevers die zich afvragen of een voorgenomen verandering binnen het bereik van het medezeggenschapsrecht komt. Zo nodig procederen we. Wij verschaffen duidelijkheid over de rechten en plichten van de OR, zoals het advies- of instemmingsrecht, en begeleiden werkgevers bij het juiste tijdstip en de juiste wijze om dit aan te vragen.

Voor jou, naast jou

  • Ondernemingsraden
  • Werkgevers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6103

Het team van Rassers combineert specifieke kennis van medezeggenschapsrecht met expertise in alle aanpalende disciplines binnen het arbeidsrecht. Ons doel is niet alleen om de betrokken partijen te wijzen op hun verplichtingen, maar ook om het proces te stroomlijnen en daarbij te zorgen voor en luisteren naar de belangen. Als het tot procederen komt, putten we uit jarenlange proceservaring bij de Ondernemerskamer en de kantonrechter.

 

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Wij zijn altijd bereikbaar voor betrouwbaar advies. Zo weet je snel of medezeggenschap aan de orde is en wat de te volgen procedure is. Bij complexere vragen, helpen we cliënten om een goede strategie uit te stippelen en op de juiste momenten te communiceren.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6103