115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Ontslag is een complexe kwestie die wij met expertise aanpakken. Of het nu gaat om het treffen van beëindigingsregelingen, het begeleiden van ontslagprocedures via het UWV, of ontbindingen via de kantonrechter: onze advocaten hebben de ervaring om dit proces soepel te laten verlopen. Wij bieden advies aan werkgevers bij ontslagzaken en staan klaar voor werknemers die hun aanstaande ontslag willen aanvechten. In elke situatie zorgen wij voor de best mogelijke oplossing.

Wij treden op voor

  • Werkgevers
  • Werknemers
  • ZZP’ers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6191

Onze advocaten zijn bedreven in het snel beoordelen van de geldigheid van aangevoerde ontslaggronden. Wij weten niet alleen wat een passende financiële regeling is, maar ook welke aanpak en procedure de grootste kans op succes bieden. Deze kennis putten wij uit het nauwlettend volgen van alle trends binnen de rechtspraak, inclusief recente uitspraken en aanstaande wet- en regelgeving. Hierdoor hebben wij altijd een scherp beeld van alle mogelijkheden en risico’s. Met onze uitgebreide proceservaring zijn wij in staat de uitkomst van een procedure uitstekend in te schatten. Bij ons staat juridisch inzicht en praktische ervaring centraal, zodat wij altijd de meest effectieve strategie kunnen bepalen voor jouw specifieke situatie.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

In ons advieswerk en tijdens onderhandelingen combineren we ons enthousiasme voor het vakgebied met een scherp gevoel voor menselijke verhoudingen. Deze betrokken en menselijke aanpak zorgt ervoor dat we echt handelen vanuit de cliënt. We onderhandelen en procederen. Op z’n Rassers: krachtig, gedegen en creatief.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6191