115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij adviseren, analyseren, beoordelen en procederen voor docenten, ouders en scholen. Docenten die met ontslag te maken krijgen, bieden we ondersteuning. Of het nu gaat om ontslag of arbeidsconflicten.  Ouders staan we bij om de verwijdering van hun kind aan te vechten. Wij adviseren en starten zo nodig een kort geding. Ook scholen kunnen op ons rekenen voor gespecialiseerd advies en bijstand bij ontslagzaken of andere problemen op de werkvloer.

 

Wij treden op voor

  • Docenten
  • Ouders van leerlingen
  • Scholen

 

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6191

Onze advocaten zijn bedreven in het snel beoordelen van de geldigheid van aangevoerde ontslaggronden. Wij weten niet alleen wat een passende financiële regeling is, maar ook welke aanpak en procedure de grootste kans op succes bieden. Deze kennis putten wij uit het nauwlettend volgen van alle trends en ontwikkelingen binnen de rechtspraak. Hierdoor hebben wij altijd een scherp beeld van alle mogelijkheden en risico’s.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Goed advies en professionele begeleiding zijn erg belangrijk. Binnen onze sectie Arbeidsrecht zijn er gespecialiseerde advocaten die ook bestuursrechtelijke aspecten van de arbeidspositie doorgronden. We komen snel in actie, brengen samen de situatie in kaart en zorgen ervoor dat de juiste procedures tijdig en goed onderbouwd in gang worden gezet.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6191