115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij zijn jouw juridische kompas en staan je bij in het sluiten van waterdichte overeenkomsten met uitzendbureaus. Waarbij we niet alleen de algemene voorwaarden scherp beoordelen, maar ook nagaan of deze overeenkomsten in lijn zijn met de geldende CAO voor uitzendkrachten. Onze expertise reikt verder naar payrolling, waarbij we niet alleen adviseren bij geschillen met payrolbedrijven, maar ook daadkrachtig procederen en jouw belangen en wensen vooropstellen.

Voor jou, naast jou

  • Werkgevers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6123

Rassers heeft een klein, betrokken en gespecialiseerd team dat uitblinkt in arbeidsrecht. Onze inhoudelijke expertise is van hoog niveau; we weten precies wat we doen en hebben veel ervaring binnen dit nichegebied. We hanteren een transparante benadering met heldere tarieven en een duidelijke werkwijze, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ons werkterrein strekt zich uit over diverse sectoren en branches, waardoor we soepel schakelen tussen uiteenlopende klanten. Deze flexibiliteit heeft geresulteerd in langdurige relaties met zeer tevreden, loyale klanten die onze persoonlijke benadering waarderen.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Nauwe samenwerking met onze cliënten is cruciaal. We starten met jouw input en vervolgens nemen we de volledige ontzorging op ons. Onze focus ligt op het grondig begrijpen van specifieke problemen en situaties. We brengen duidelijk in kaart wat het probleem precies is en onderzoeken alle mogelijke en haalbare oplossingen. Hierbij bepalen we wat voor jou het meest gunstig is en welke strategie de meest effectieve is. Daarnaast fungeren we als betrouwbare sparringpartner gedurende het gehele juridische proces.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6123