115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

We adviseren zowel werkgevers als ondernemers bij het opstellen en beoordelen van een concurrentie- of relatiebeding. Eenmaal getekend, ondersteunen we bij het afdwingen van de naleving en begeleiden we bij eventuele geschillen of interpretatieverschillen over bepalingen. Zo nodig procederen we. We zorgen er daarnaast ook voor dat een nieuwe werknemer in dienst kan treden, zonder dat dat tot betaling van boetes of schade leidt.

Voor jou, naast jou

  • Werkgevers
  • Ondernemers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6123

Omdat de kantonrechter een vernietigingsbevoegdheid heeft, wordt nogal eens gedacht dat een concurrentie- of relatiebeding een wassen neus is. Wij weten wel beter: de consequenties van niet-nakomen van een concurrentiebeding of relatiebeding kunnen aanzienlijk zijn. Daarom adviseren we cliënten zorgvuldig over de reikwijdte van bepalingen, potentiële grijze gebieden en mogelijke consequenties, niet alleen voor de ex-werknemer, maar ook voor diens eventuele nieuwe werkgever. Het profiteren door de nieuwe werkgever van de schending van een concurrentiebeding of relatiebeding kan immers onrechtmatig zijn.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Met onze kennis staan wij onze cliënten op een strategische maar ook praktische wijze doeltreffend bij. Wij hanteren een persoonlijke aanpak met korte lijntjes. Omdat concurrentie de kern van (de onderneming van) onze cliënten raakt, is het voor ons essentieel om ons naast de juridische inhoud ons ook te verdiepen in jouw situatie. Zo bereiken we samen de juiste oplossing.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6123