115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Wij bieden uitgebreide diensten, waaronder het opstellen en beoordelen van (bestaande) arbeidsovereenkomsten met heldere en rechtsgeldige voorwaarden.Wij houden jouw arbeidsvoorwaarden up-to-date in lijn met de laatste ontwikkelingen in de wetgeving.

Ons deskundige team adviseert niet alleen, maar biedt ook begeleiding bij het opstellen van arbeidsvoorwaardenreglementen, personeelsreglementen en personeelshandboeken. Met de daarbij behorende specifieke bepalingen zoals concurrentiebedingen. Daarnaast stellen wij gedragsregels en protocollen op, inclusief klokkenluidersregelingen, klachtenregelingen en alles rondom grensoverschrijdend gedrag.

Voor jou, naast jou

  • Werkgevers
  • DGA’s

 

We onderscheiden ons met een betrokken, en specialistisch team. Onze inhoudelijke expertise is van hoog niveau; we hebben veel ervaring binnen dit nichegebied. We opereren transparant met duidelijke prijzen en een heldere aanpak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We bedienen een breed scala aan sectoren en branches, waardoor we moeiteloos kunnen schakelen tussen diverse klanten. Dit heeft geleid tot langdurige relaties en zeer tevreden, trouwe klanten die onze menselijke maat waarderen. We stellen bijvoorbeeld niet alleen maar standaardovereenkomsten op, maar leveren maatwerk dat naadloos aansluit op de unieke behoeften van jouw organisatie.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Onze aanpak is gebaseerd op nauwe samenwerking met de cliënt en met ons kleine en betrokken team. Het begint met input, daarna nemen we de volledige ontzorging op ons. Onze focus ligt op het begrijpen van de specifieke problemen en de situatie. We brengen helder in kaart wat het probleem precies inhoudt en welke mogelijke oplossingen haalbaar zijn. Door stellen vast wat voor jou het beste is en welke strategie het meest effectief is. Wij fungeren ook als betrouwbare sparringpartner in het juridische proces.

Onze advocaten aan zet