115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van het recht is de basis. Excelleren is een vak apart. En precies dat leren we jou bij Rassers. Met focus, tactisch en strategisch denken, snelheid én de juiste ervaring word jij de beste in jouw vakgebied.

Voor studenten, die zich in de eindfase van de WO opleiding bevinden, bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om te ‘proeven’ aan de advocatuur. De stagewerkzaamheden zullen bestaan uit het – op alle rechtsgebieden – in opdracht van en voor advocaten verrichten van uitzoekingen (jurisprudentie en literatuuronderzoek), het opstellen van notities en/of het concipiëren van concept processtukken en brieven. Daarnaast nemen we je zoveel mogelijk mee naar zittingen en besprekingen, zodat je een goed beeld krijgt van wat een advocaat doet en wat het werken in de advocatuur inhoudt.

 

Een student-stage binnen Rassers Advocaten, waarbij de studenten kennismaken met meerdere rechtsgebieden, duurt doorgaans 8 weken.

Op dit moment zijn er mogelijkheden in de volgende periodes:

Nieuwsgierig geworden? Bel met of stuur een berichtje aan één van onze collega’s die bij ons zijn gestart als student-stagiaire. Stel je vraag en krijg echt een goed beeld van een stage bij Rassers. Neem contact op met Stan Verheijden: 06-15617496 of met Lieke Prinsen: 06-22540555.

Interesse gekregen en wil je meteen solliciteren? Verstuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar Cynthia Castelein: castelein@rassers.nl. Ook voor vragen over de vacature neem je contact op met Cynthia.