115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de vele facetten van voedselinformatie. Van etikettering, reclame, certificering en voedingsclaims tot het gebruik van de juiste logo’s. Wij zijn volledig thuis in de versnipperde regelgeving rondom voedselinformatie zowel op Europees als Nederlands niveau.

Ondersteuning bij

  • Etikettering
  • Certificering
  • Voeding- en gezondheidsclaim
  • Reclamecode

Scherp advies nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6121

Wij begrijpen dat jouw focus ligt op de kern van je onderneming: het optimaliseren van je product en het succesvol op de markt brengen daarvan. Daarom nemen wij jouw zorgen over juridische kwesties weg. Zodat we juridische risico’s minimaliseren en jouw voedingsmiddelenbedrijf op koers te houden.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Het belang van transparante informatie over jouw product wordt steeds groter. Discussies met de Reclame Code Commissie (RCR), de NVWA, Skal, EFSA over de correcte informatie  liggen continu op de loer. Wij zijn ervoor om ervoor te zorgen dat deze kwesties niet uit de rails lopen. En mocht jouw bedrijf onverhoopt toch verwikkeld raken in een procedure, dan zorgen wij ervoor dat deze tot een goed einde wordt gebracht.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6121