115 jaar ervaring in de advocatuur

Mijn werkterrein

Werkgevers hebben elke dag te maken met arbeidsrechtelijke kwesties. Arbeidsrecht gaat  over mensen, daarom ga ik niet over één nacht ijs bij het vinden van de juiste oplossing. In mijn aanpak staan twee zaken centraal: het best haalbare resultaat en aandacht voor persoonlijke aspecten.

Mijn cliënten kunnen rekenen op een praktisch en begrijpelijk antwoord op hun vragen. Ik haal ontzettend veel energie uit de hulp die ik kan bieden én uit de zoektocht naar een praktische oplossing.

Goed luisteren is essentieel

Mijn transparantie is mijn belangrijkste eigenschap. Dankzij die openheid krijgen cliënten vaak snel een vertrouwd gevoel. Om vervolgens naar de optimale oplossing toe te werken, concentreer ik me niet alleen op dat wat daadwerkelijk gezegd wordt, maar ook op dat wat niet gezegd wordt.

 

Opleidingen

  • Master Rechtsgeleerdheid, Tilburg University – privaatrechtelijke richting, 2016
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid, Tilburg University, 2015
  • Eckerd College, Florida, de Verenigde Staten van Amerika (een half jaar gestudeerd)

Rechtsgebied

Lonneke van Roekel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het arbeidsrechts geregistreerd.

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.