115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Of je nu een start-up, scale-up of een groot internationaal bedrijf runt, één ding staat vast: jouw intellectuele eigendom is cruciaal. Intellectueel Eigendom versterkt en beschermt niet alleen de corporate identity, maar ook de marktpositie van jouw onderneming. Rassers staat klaar in elke fase van ondernemerschap, van het prille begin tot aan de verkoop van de onderneming. We gaan voor de meest doeltreffende aanpak, of het nu gaat om de merknaam, het opstellen van (licentie)overeenkomsten of auteursrecht. Onze expertise strekt zich uit tot de culturele en creatieve sector, evenals de ICT, retail, automotive, food en AGRO branche.

Voor jou, naast jou

  • Grote ondereneming
  • Start-ups
  • Scale-ups
  • En alles ertussenin

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6198

Wij adviseren met betrekking tot Intellectueel Eigendom en treden op in het geval van conflicten. Zo kan je er als ondernemer op vertrouwen dat je het maximale uit je ideeën en creatieve werken haalt. Rassers heeft expertise op gebieden als merkenrecht, auteursrecht, domeinnamen en Adwords, handelsnaamrecht, portretrecht, modelrecht, databankenrecht en bescherming van bedrijfsgeheimen.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Met onze kennis op het vlak van IE staan wij onze cliënten op een strategische maar ook praktische wijze doeltreffend bij. Wij hanteren een persoonlijke aanpak met korte lijntjes. Omdat IE de kern van (de onderneming van) onze cliënten raakt, is het voor ons essentieel om ons naast de juridische inhoud ons ook te verdiepen in (de onderneming van) onze cliënten en het creatieve proces achter het uitgewerkte idee of creatieve werk. Zo bereiken wij samen de juiste oplossing.

Zo goed als je laatste zaak

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6198