115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

Rassers begeleidt, adviseert, analyseert en procedeert bij besluiten die schade veroorzaken. Daarbij is oog voor de laatste ontwikkelingen uit de op 1 januari 2024 in werking getreden Omgevingswet. Zo is onder andere het schademoment verlegd en zijn er ook (strengere) regels over voorzienbaarheid en risicoaanvaarding.  Of het nu gaat om langdurige wegopbrekingen, ernstige hinder door de aanleg van een metrostation of de waardedaling van aangrenzende woningen als gevolg van projectontwikkeling: wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw recht op nadeelcompensatie/planschade volledig wordt erkend en gerealiseerd.

Voor jou, naast jou

  • Bedrijven
  • Particulieren

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6175

Bij Rassers zijn we trots op onze toewijding aan jouw belangen. De gespecialiseerde advocaten van Rassers zijn lid van de Vereniging van Milieurecht Advocaten en de Vereniging van Onteigeningsrecht Advocaten. Of het nu gaat om het opkomen voor particulieren of bedrijven, ons ervaren team staat voor je klaar.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

Het begint met een telefoontje en een gesprek. Bij Rassers gaan we verder dan juridische bijstand; we bieden een doortastende en compassievolle aanpak bij ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Onze leidersrol begint vanaf het besluit en eindigt pas bij compensatie.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6175