De kracht van Rassers

Rassers staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en betrokkenheid. Met een hecht team streven wij ernaar het beste uit onszelf te halen om zo onze cliënten verder te helpen.

Kennis en expertise

Onze juridische knowhow is van topniveau. En we investeren er voortdurend in. Met hoogwaardige opleidingen, moderne digitale ondersteuning en juridisch toptalent.

Strategisch inzicht en vasthoudendheid

We maken het verschil door het overzicht te bewaren, een heldere en kansrijke strategie te bepalen – en daaraan vast te houden, ook als een ander het zou opgeven.

Partner van ondernemers

We zijn probleemoplosser, maar ook sparringpartner. We spreken de taal van ondernemers, helpen hen kansen te pakken en risico’s te managen. In een open, wederkerige relatie.

Een internationale uitstraling

Rassers is een regionaal kantoor met internationale uitstraling. Als founding member van TAGlaw staan we in contact met meer dan 10000 advocaten in bijna 90 landen.

TAGlaw is een van de drie grootste juridische samenwerkingsverbanden ter wereld, en wordt steeds opnieuw door het Britse Chambers & Partners beoordeeld als een ‘Elite’-netwerk.

Taglaw levert ons hechte relaties op met kwaliteitskantoren in de hele wereld. Dankzij deze persoonlijke contacten kunnen we onze cliënten overal ter wereld (laten) voorzien van eerste klas juridische dienstverlening.

Maatschappelijk betrokken

Het adviseren van ondernemers vraagt om een haarfijn afgestemde maatschappelijke antenne. En om een blik die verder reikt dan vandaag of zelfs morgen.

Onze advocaten staan dan ook midden in de maatschappij. We zijn trots op onze rol in de Bredase samenleving. Van projecten voor Betrokken Ondernemers, waar onze advocaten de handen uit de mouwen steken voor bijvoorbeeld het Mastbos of cliënten van de Zonnebloem, tot sponsoring van bijvoorbeeld het Chasse Theater, Hockeyclub Breda en het Beterboek van het Amphia Ziekenhuis.

Een bijzondere focus ligt op het realiseren van een dynamisch economisch klimaat. Onder meer door kennis en ervaring te delen. Binnen regionale netwerken werken we mee aan het verbinden van ondernemers, als trotse partner van VNO-NCW Brabant Zeeland en van Business Awards Baronie van Breda.