Op recht scherp. De kracht van Rassers

Op het scherpst van de snede acteren. Dat is al ruim 115 jaar de rode draad in het bestaan van Rassers Advocaten. De ambitie om er alles uit te halen wat erin zit, zit diep in ons DNA. De 27 topadvocaten van Rassers adviseren, onderhandelen en procederen onder andere op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en bouw- en bestuursrecht.

Kennis en expertise

Onze juridische knowhow is van topniveau. En we investeren er voortdurend in. Met hoogwaardige opleidingen, moderne digitale ondersteuning en juridisch toptalent.

Strategisch inzicht en vasthoudendheid

We maken het verschil door het overzicht te bewaren, een heldere en kansrijke strategie te bepalen – en daaraan vast te houden, ook als een ander het zou opgeven.

Partner van ondernemers

We zijn probleemoplosser, maar ook sparringpartner. We spreken de taal van ondernemers, helpen hen kansen te pakken en risico’s te managen. In een open, wederkerige relatie.

Partnership of masters: Rassers en Jorden van Foreest

Hans Smeekens, bestuursvoorzitter bij Rassers: in de rechtszaal telt maar één ding: winnen. Een goede strategische voorbereiding is daarvoor uitermate belangrijk. Alleen met die voorbereiding kun je op het moment suprême met lef en snelheid handelen. Altijd met focus op het beste resultaat: de overwinning. Ik vergelijk onze manier van werken dan ook graag met het schaken. Je moet altijd vooruit denken en elke zet moet bijdragen aan je doel: schaakmat of een verstandige remise. Vandaar ook ons partnership met grootmeester in schaken Jorden van Foreest.

Voor Jorden is het sponsorschap een logische stap in zijn ontwikkeling tot professioneel schaker. Bij schaken zijn goede voorbereiding, volle aandacht en verbeeldingskracht van beslissend belang. Het is fijn om met Rassers een partner te hebben voor wie die waarden net zo belangrijk zijn. De investering die gepaard gaat met het sponsorpartnership, gaat mij helpen om optimaal te kunnen blijven trainen en draagt op die manier direct bij aan de opbouw van mijn schaakcarrière.

De komende jaren ondersteunt Rassers van Foreest in zijn carrière zowel financieel als met juridisch advies. Ook werken ze samen aan schaakgerelateerde activiteiten en inspirerende sessies met betrekking tot focus, strategisch denken en winst. 

 

 

Een internationale uitstraling

Rassers is een regionaal kantoor met internationale uitstraling. Als founding member van TAGlaw staan we in contact met meer dan 10000 advocaten in bijna 90 landen.

TAGlaw is een van de drie grootste juridische samenwerkingsverbanden ter wereld, en wordt steeds opnieuw door het Britse Chambers & Partners beoordeeld als een ‘Elite’-netwerk.

Taglaw levert ons hechte relaties op met kwaliteitskantoren in de hele wereld. Dankzij deze persoonlijke contacten kunnen we onze cliënten overal ter wereld (laten) voorzien van eerste klas juridische dienstverlening.

Maatschappelijk betrokken

Het adviseren van ondernemers vraagt om een haarfijn afgestemde maatschappelijke antenne. En om een blik die verder reikt dan vandaag of zelfs morgen.

Onze advocaten staan dan ook midden in de maatschappij. We zijn trots op onze rol in de Bredase samenleving. Van projecten voor Betrokken Ondernemers, waar onze advocaten de handen uit de mouwen steken voor bijvoorbeeld het Mastbos of cliënten van de Zonnebloem, tot sponsoring van bijvoorbeeld het Chasse Theater, Hockeyclub Breda en het Beterboek van het Amphia Ziekenhuis.

Een bijzondere focus ligt op het realiseren van een dynamisch economisch klimaat. Onder meer door kennis en ervaring te delen. Binnen regionale netwerken werken we mee aan het verbinden van ondernemers, als trotse partner van VNO-NCW Brabant Zeeland en van Business Awards Baronie van Breda.