Ondernemen

Geschillen en aansprakelijkheid

Als grote (financiële) belangen op het spel staan, is het belangrijker dan ooit om het hoofd koel te houden en de meest kansrijke strategie te bepalen. De litigation-specialisten van Rassers zijn hier meester in.

Dit zijn onze diensten

We adviseren, begeleiden en procederen namens cliënten bij een breed scala aan geschillen. Zowel binnen de onderneming (bijvoorbeeld tussen aandeelhouders) als bij geschillen tussen handelspartijen. Ook staan we cliënten bij in aansprakelijkheidsprocedures waar ze als bestuurder, commissaris of beroepsbeoefenaar in verwikkeld zijn. We staan onze cliënten bij in procedures bij de rechtbank, de Ondernemingskamer, bij arbitrages en bij alternatieve vormen van geschillenbeslechting zoals mediation.

Hier zit onze expertise

De advocaten van Rassers combineren uitstekende dossierkennis met een sterk strategisch en tactisch inzicht. Daardoor kunnen we het effect van keuzes nauwkeurig inschatten. En dat helpt weer om de meest kansrijke koers uit te zetten.

Bij het uitvoeren van de gekozen strategie combineren we vervolgens een sterke drive om te winnen met een scherp besef van de commerciële belangen die op het spel staan. We zijn oplossingsgericht, waar mogelijk. En procederen krachtig, met lef en met hoogwaardige onderbouwing, als het nodig is.

Zo pakken we het aan

  • we stellen uw juridische positie nauwkeurig vast;
  • we beoordelen proceskansen in aan de hand van de feiten, omstandigheden en jurisprudentie;
  • we analyseren waar u per saldo het meest aan heeft: een schikking of procederen tot een eindvonnis;
  • we zetten een strategie uit, en denken daarbij altijd verschillende stappen vooruit.

Neem contact met ons op

Advocaten

Annemarie Beljaars
Annemarie Beljaars

Annemarie Beljaars

Advocaat / Partner

“Of het nu om een overname of geschilprocedure gaat: ik sta een cliënt bij in spannende tijden. De kunst is dan om rust en vertrouwen uit te stralen en dat vertrouwen waar te maken. In de vorm van een resultaat dat zowel juridisch als commercieel zo goed mogelijk uitpakt.”

Nicole van den Heuvel
Nicole van den Heuvel

Nicole van den Heuvel

Advocaat / Partner

“Ik geloof sterk in de kracht van het verhaal. Het recht is belangrijk. Maar om een rechter te overtuigen gaat het eerst en vooral om de feiten. Het recht volgt dan als het goed is vanzelf.”

Mischa Mackaaij
Mischa Mackaaij

Mischa Mackaaij

Advocaat

“De juridische praktijk is vaak complex. Maar de essentie is simpel: je wilt een rechtvaardige oplossing waarmee de belangen van de cliënt het beste gediend zijn.”

Charlotte Pennings
Charlotte Pennings

Charlotte Pennings

Advocaat

“Het beste resultaat behaal je door je te verplaatsen in je cliënt.”

Martijn Schouw
Martijn Schouw

Martijn Schouw

Advocaat

“De advocatuur draait niet zozeer om regels, maar om de werkelijkheid die daar achter schuilgaat. Hoe meer je daarvan begrijpt, hoe effectiever je te werk kunt gaan.”

Philip Vroegrijk
Philip Vroegrijk

Philip Vroegrijk

Advocaat

“Juridische kennis en analytisch vermogen zijn onmisbaar voor een advocaat. Maar het verschil maak je door strategisch en tactisch slim op te treden.”

Cliënten aan het woord

Hans-Erik kent onze organisatie al langer dan wij zelf. De betrokkenheid is hoog. Hij denkt creatief mee en denkt altijd vijf stappen vooruit.

Jean-Paul Hagen Grando Retail B.V.