Ondernemingsrecht

Geschillen en aansprakelijkheid

Als grote (financiële) belangen op het spel staan, is het belangrijker dan ooit om het hoofd koel te houden en de meest kansrijke strategie te bepalen. De litigation-specialisten van Rassers zijn hier meester in.

Dit zijn onze diensten

We adviseren, begeleiden en procederen namens cliënten bij een breed scala aan geschillen. Zowel binnen de onderneming (bijvoorbeeld tussen aandeelhouders) als bij geschillen tussen handelspartijen. Ook staan we cliënten bij in aansprakelijkheidsprocedures waar ze als bestuurder, commissaris of beroepsbeoefenaar in verwikkeld zijn. We staan onze cliënten bij in procedures bij de rechtbank, de Ondernemingskamer, bij arbitrages en bij alternatieve vormen van geschillenbeslechting zoals mediation.

Hier zit onze expertise

De advocaten van Rassers combineren uitstekende dossierkennis met een sterk strategisch en tactisch inzicht. Daardoor kunnen we het effect van keuzes nauwkeurig inschatten. En dat helpt weer om de meest kansrijke koers uit te zetten.

Bij het uitvoeren van de gekozen strategie combineren we vervolgens een sterke drive om te winnen met een scherp besef van de commerciële belangen die op het spel staan. We zijn oplossingsgericht, waar mogelijk. En procederen krachtig, met lef en met hoogwaardige onderbouwing, als het nodig is.

Zo pakken we het aan

  • we stellen uw juridische positie nauwkeurig vast;
  • we beoordelen proceskansen in aan de hand van de feiten, omstandigheden en jurisprudentie;
  • we analyseren waar u per saldo het meest aan heeft: een schikking of procederen tot een eindvonnis;
  • we zetten een strategie uit, en denken daarbij altijd verschillende stappen vooruit.

Neem contact met ons op

Advocaten

Vera Janssens
Vera Janssens

Vera Janssens

Advocaat

“Zoveel als mogelijk voor de cliënt uit het vuur slepen. Daar sta ik als advocaat voor.”

Rebecca van der Lugt
Rebecca van der Lugt

Rebecca van der Lugt

Advocaat

“Samen zoeken naar de beste juridische én praktische oplossing".

Philip Vroegrijk
Philip Vroegrijk

Philip Vroegrijk

Advocaat / Partner

“Juridische kennis en analytisch vermogen zijn onmisbaar voor een advocaat. Maar het verschil maak je door strategisch en tactisch slim op te treden.”