Bouw en overheid

Overeenkomsten en contracten

De bouw betreft een complex speelveld, waarop veel mis kan gaan als afspraken niet helder en ondubbelzinnig worden vastgelegd. Investeren in de kwaliteit van een overeenkomst loont altijd.

Dit zijn onze diensten

We adviseren cliënten in de bouwwereld – waaronder aannemers, installateurs en architecten – bij het opstellen van gedegen overeenkomsten. We toetsen contractteksten en algemene voorwaarden en stellen zelf (concept)overeenkomsten op.

Hier zit onze expertise

Rassers heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en opstellen van contracten, of het nu betreft overeenkomsten bij projectontwikkeling,  Design & Build-contracten of klassieke aannemingsovereenkomsten. We treden op namens beursgenoteerde en middelgrote ondernemers en hebben uitgebreide ervaring bij het opstellen van overeenkomsten met buitenlandse contractanten.

Zo pakken we het aan

Een gedegen kennis van het project en de rol die partijen bij dat specifieke project spelen is essentieel. In een kort gesprek tekenen wij dat samen met de cliënt uit. Vervolgens kan een (concept)overeenkomst binnen enkele dagen zijn opgesteld of beoordeeld.

Neem contact met ons op

Advocaten

Mark Alkema
Mark Alkema

Mark Alkema

Advocaat / Partner

“Het juridische schaakspel is fascinerend, maar voorop staat het resultaat voor de cliënt. Daarvoor wil je alles uit de kast halen.”

Vera Janssens
Vera Janssens

Vera Janssens

Advocaat

“Zoveel als mogelijk voor de cliënt uit het vuur slepen. Daar sta ik als advocaat voor.”

Mark Littooij
Mark Littooij

Mark Littooij

Advocaat / Partner

“De meeste zaken zijn niet zwart-wit, maar zitten in het grijze gebied daartussen. De kunst is om de juiste details in het grijze gebied op de juiste wijze te belichten. Dat geeft de doorslag.”

Rebecca van der Lugt
Rebecca van der Lugt

Rebecca van der Lugt

Advocaat

“Samen zoeken naar de beste juridische én praktische oplossing".

Frank Sanders
Frank Sanders

Frank Sanders

Advocaat

“Een goed vonnis is het ultieme gelijk krijgen, een prachtig gevoel voor de cliënt én voor mij als advocaat. Ik ben er immers om het probleem van de cliënt op te lossen, zo simpel is het.”

Hans Smeekens
Hans Smeekens

Hans Smeekens

Advocaat / Partner

“Buiten de rechtszaal wil ik de vaste sparring-partner voor mijn cliënt zijn. Eenmaal in de rechtszaal telt maar één ding: elke zaak winnen.”

Cliënten aan het woord

Hans-Erik kent onze organisatie al langer dan wij zelf. De betrokkenheid is hoog. Hij denkt creatief mee en denkt altijd vijf stappen vooruit.

Jean-Paul Hagen Grando Retail B.V.