Bouwrecht en Bestuursrecht

Bezwaar maken of procederen bij de rechter?

Als gevolg van de corona-maatregelen heeft de overheid verschillende subsidies beschikbaar gesteld om bedrijven financieel te ondersteunen. Het kan helaas voorkomen dat uw subsidie, bijvoorbeeld met betrekking tot de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) of de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL), is afgewezen en u mogelijk zelfs geld moet terugbetalen. Deze beslissing kan direct ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Bovendien kan het besluit tot afwijzing gevolgen hebben voor alle andere subsidieaanvragen voor uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen als u het oneens bent met het besluit. U heeft daarvoor slechts 6 weken de tijd.


Neem vrijblijvend contact op en leg uw situatie aan ons voor

Bent u het oneens met het subsidiebesluit en wilt u actie ondernemen? Wij kunnen u helpen met het maken van bezwaar en met het instellen van (hoger) beroep als er al een besluit op bezwaar is. Wij bespreken graag met u of het maken van bezwaar of het instellen van (hoger) beroep zinvol is. U kunt daarover vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze advocaten Elke Wouters en Marnix Wolf staan u graag te woord.

Marnix Wolf
Marnix Wolf

Marnix Wolf

Advocaat / Partner

“Het gaat mij echt aan het hart wat ondernemers op dit moment meemaken. Ik nodig dan ook iedereen uit die in deze situatie is beland om gewoon even te bellen. Dan kunnen we samen de persoonlijke situatie bekijken en afwegen waar je goed aan doet.’”

Elke Wouters
Elke Wouters

Elke Wouters

Advocaat

“Ondernemers hebben het nu al moeilijk genoeg. Ik maak het graag gemakkelijker.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advocaten

Marnix Wolf
Marnix Wolf

Marnix Wolf

Advocaat / Partner

“Samen met de cliënt bepaal ik de koers. Zodra het doel bepaald is, ga ik tot het uiterste om dat te bereiken.”

Elke Wouters
Elke Wouters

Elke Wouters

Advocaat

“De cultuur bij Rassers is praktisch en doelgericht. Wij zijn gefocust op een tevreden cliënt. Daar doen we alles voor.”