Roos Kreijenbroek

“100 procent inzet voor een resultaat waar mijn cliënt bij gebaat is.”

Roos Kreijenbroek

Mijn werkterrein

In mijn specialisatie arbeidsrecht ga ik met 100 procent overtuiging voor een zo goed mogelijke oplossing voor mijn cliënt. Ik zie elke dag als een kans om te leren en om mijn juridische kennis te verbreden.

Enthousiaste doorzetter

Mijn motto? Als je echt graag iets wil bereiken, dan bereik je dat ook. Ik hield dat altijd in mijn achterhoofd tijdens mijn studie. Ik heb een lange route gevolgd, met uiteindelijk een prachtig en door mij gewenst resultaat: een Master Nederlands Recht en een baan bij een mooi kantoor. Het feit dat ik dit doel gehaald heb, tekent mijn doorzettingsvermogen, mijn enthousiasme en mijn vastberadenheid.

Opleidingen

Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen, 2019

Gepubliceerde artikelen

Om onze klanten up-to-date te houden posten wij graag nieuws over de laatste ontwikkelingen van ons werk en het bedrijf.

15 okt. 2019

VANGNET 60-PLUSSERS WORDT VERLENGD

De IOW wordt verlengd omdat de regering oudere werknemers niet in een financieel gat wil laten vallen. Wat is een IOW-uitkering? De IOW (Wet inkomensvoorziening oudere werklozen) biedt tijdelijk een inkomensvoorziening aan oudere werklozen van wie de WW- of de WGA-uitkering is afgelopen en die nog geen recht hebben op een AOW-uitkering. Als zij dan aanspraak willen maken op de bijstand, moeten ze normaal gesproken eerst hun eigen vermogen of dat van hun partner ‘opeten’. Om dat te voorkomen hebben zij recht op een IOW-uitkering totdat zij de AOW-leeftijd bereiken. Aanvankelijk zou de IOW-uitkering per 1 januari 2020 aflopen, maar deze wordt nu verlengd met vier jaar tot 1 januari 2024. Deze veredelde bijstandsuitkering is daardoor tot 1 januari 2026 toegankelijk nu de maximale duur van de WW-uitkering 24 maanden is. Waarom is dit belangrijk? Oudere werknemers gaan niet graag akkoord met een beëindigingsregeling, omdat zij vrezen geen werk meer te vinden en na de WW-uitkering niet in de bijstand komen omdat ze bijvoorbeeld een eigen huis met overwaarde hebben of een partner die nog wat verdient. Door de verlenging is er voor oudere werknemers extra zekerheid, waardoor ze mogelijk wel kunnen instemmen met een beëindigingsregeling. Wilt u meer over deze blog weten dan kunt u contact opnemen met Roos Kreijenbroek, telefoon 076- 5136188, email: kreijenbroek@rassers.nl