Vera Janssens

“Zoveel als mogelijk voor de cliënt uit het vuur slepen. Daar sta ik als advocaat voor.”

Vera Janssens

Mijn werkterrein

Binnen de sectie Bouw en Overheid houd ik mij bezig met het (civielrechtelijk) bouw- en vastgoedrecht. Dagelijks werk ik aan vragen, adviezen en geschillen over onder andere meer- en minderwerk, gebreken in het uitgevoerde werk, de aansprakelijkheid na oplevering, conformiteit na (ver)koop van een woning en huurrechtelijke kwesties. Ik werk sinds 2017 bij Rassers en heb nu al veel mooie herinneringen aan succesvolle zaken.

Ieder het zijne

Schuin tegenover ons kantoor staat het oude gerechtshof van Breda, met op de gevel prominent de tekst suum cuique tribuere. Vrij vertaald ‘ieder het zijne doen toekomen’. Dat is voor mij de essentie van dit werk. Voor iedere cliënt zet ik mij in om te bewerkstelligen dat de cliënt krijgt waar hij of zij recht op heeft. Uiteraard op de manier waar de cliënt het meest bij is gebaat.

 

Opleidingen
  • Nederlands recht (cum laude), Tilburg University, 2017
Lidmaatschappen
  • Vereniging voor bouwrecht

Vera Janssens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht
  • Bouwrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Gepubliceerde artikelen

Om onze klanten up-to-date te houden posten wij graag nieuws over de laatste ontwikkelingen van ons werk en het bedrijf.

15 apr. 2021

Praktisch Procederen - De dagvaarding

In de nieuwe serie “Praktisch Procederen” nemen de procesadvocaten van de sectie ondernemingsrecht van Rassers Advocaten u mee in de wereld van het procesrecht. In de serie gaan we in op belangrijke onderwerpen van het procesrecht en geven we tips voor de praktijk.