Frank Sanders

“Een goed vonnis is het ultieme gelijk krijgen, een prachtig gevoel voor de cliënt én voor mij als advocaat. Ik ben er immers om het probleem van de cliënt op te lossen, zo simpel is het.”

Frank Sanders

Mijn werkterrein

Ik ben gespecialiseerd in huurrecht en met name het civiele bouwrecht. De bouw heeft van jongs af aan mijn interesse en ik ben dan ook blij dat ik in dit mooie, technische en ingewikkelde vakgebied terecht ben gekomen. Onze bouwsectie heeft een echte procespraktijk, maar uiteraard doen we ook veel advieswerk.

Het vonnis en de weg ernaartoe

Een goed vonnis is het ultieme gelijk. Ik belde ooit een cliënt die middenin een ruim bezet directie-overleg zat, om een fantastisch vonnis mee te delen. De reactie aan de andere kant: alsof Nederland het WK won… Toch is een goed eindresultaat niet het enige dat telt. Belangrijk is ook de weg ernaartoe. Ik neem cliënten van a tot z bij de hand en zij krijgen klare taal van mij. En ik werk uiteraard keihard voor ze, zoals ze terecht verwachten.

Door muren heen

Een beetje fanatisme kan daarbij geen kwaad. Dat moet in je zitten. Ik squash regelmatig en ik ren nog even hard tegen de muur om een bal te halen als in mijn studietijd. Die mentaliteit heb je ook als advocaat nodig. Elk dossier vereist het maximale van je.

Opleidingen
  • Nederlands recht, Tilburg University, accent Privaatrecht, 2008. Een jaar van de studie is gevolgd aan de Lunds Universiteit in Zweden.