Maarten van Nielen

“Rassers is een waardevol merk, daar is iedereen hier op kantoor sterk van doordrongen. Samen werken aan topresultaten, dat geeft energie.”

Maarten van Nielen

Mijn werkterrein

Als kantoordirecteur en lid van het dagelijks bestuur van Rassers ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de organisatie. Uitgangspunt is dat alle professionals binnen Rassers optimaal kunnen presteren. Iedereen moet zijn of haar persoonlijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het team.

Energie uit interactie

Dat gezamenlijke doel en de sociale interactie met mensen is voor mij erg belangrijk. Privé haal ik veel energie uit het contact met anderen, of dat nu tijdens het sporten is of als ik muziek maak. Op kantoor is het niet anders. De prestatiedrang van de advocaten hier is enorm groot en erg stimulerend. Rassers is een prachtig merk. Iedereen hier is daarvan doordrongen en wil dat in alles uitstralen.

Gepubliceerde artikelen

Om onze klanten up-to-date te houden posten wij graag nieuws over de laatste ontwikkelingen van ons werk en het bedrijf.

21 okt. 2021

Rassers Advocaten officiële sponsor van jonge Supergrootmeester in schaken: Jorden van Foreest.

Vandaag ondertekenen grootmeester in schaken Jorden van Foreest en Hans Smeekens van Rassers Advocaten in Breda een sponsorovereenkomst voor de duur van twee jaar. Rassers Advocaten is daarmee de tweede officiële sponsorpartner van de talentvolle schaker Jorden van Foreest. Binnen het sponsorpartnership biedt Rassers zowel financiële ondersteuning als zakelijk en juridisch advies voor de carrière van Van Foreest. Met het sponsorpartnership kan Jorden zich volledig focussen op zijn prestaties als grootmeester.

26 sep. 2019

Rassers sponsor Business Awards

Rassers is voor de derde maal trotse sponsor van de Business Awards Baronie Breda. Hèt netwerkevent van het jaar, waar regionaal ondernemerschap centraal staat.