Marian Csillag

“De mentaliteit van ondernemers en die van Rassers passen bij elkaar: no-nonsense, praktisch en tegelijkertijd inhoudelijk heel scherp. En overal kansen zien. Als rasoptimist voel ik me daar lekker bij.”

Marian Csillag

Mijn werkterrein

Ik begeleid overnames, van begin tot eind. Mijn streven is een transactie tot stand te brengen die in balans is en recht doet aan partijen. Een goede transactie is voor mij, een transactie waarbij partijen begrijpen wat ze afspreken en afspraken hebben gemaakt die werkbaar zijn.

Complexe vraag, snelle oplossing

De dossiers zijn complex, maar dat wil niet zeggen dat je niet snel kunt acteren. Onlangs hebben we in twee weken een transactie afgerond. Dat kan alleen door een uitstekende samenwerking hier op kantoor, met een heldere taakverdeling. Tegelijkertijd lezen we op de achtergrond met elkaar mee, zo houd je elkaar scherp.

Overal kansen zien

Rassers heeft een duidelijke affiniteit met ondernemers. Onze stijl is no-nonsense: heldere taal en een praktische insteek. En tegelijkertijd inhoudelijk heel scherp en doordacht. Zelf spreekt me dat ook aan: ik ben een rasoptimist die overal kansen ziet en altijd wel een oplossing bedenkt om iets voor elkaar te krijgen.