Lonneke van Roekel

“Ik ga altijd voor het best haalbare resultaat, met aandacht voor de persoonlijke aspecten.”

Lonneke van Roekel

Mijn werkterrein

Werkgevers hebben elke dag te maken met arbeidsrechtelijke kwesties. Arbeidsrecht gaat  over mensen, daarom ga ik niet over één nacht ijs bij het vinden van de juiste oplossing. In mijn aanpak staan twee zaken centraal: het best haalbare resultaat en aandacht voor persoonlijke aspecten.

Mijn cliënten kunnen rekenen op een praktisch en begrijpelijk antwoord op hun vragen. Ik haal ontzettend veel energie uit de hulp die ik kan bieden én uit de zoektocht naar een praktische oplossing.

Goed luisteren is essentieel

Mijn transparantie is mijn belangrijkste eigenschap. Dankzij die openheid krijgen cliënten vaak snel een vertrouwd gevoel. Om vervolgens naar de optimale oplossing toe te werken, concentreer ik me niet alleen op dat wat daadwerkelijk gezegd wordt, maar ook op dat wat niet gezegd wordt.

Opleidingen
  • Master Rechtsgeleerdheid, Tilburg University – privaatrechtelijke richting, 2016
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid, Tilburg University, 2015
  • Eckerd College, Florida, de Verenigde Staten van Amerika (een half jaar gestudeerd)

Gepubliceerde artikelen

Om onze klanten up-to-date te houden posten wij graag nieuws over de laatste ontwikkelingen van ons werk en het bedrijf.

9 apr. 2020

Herziening NOW-regeling 3 april 2020

De Tijdelijke Noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) is op 2 april 2020 in werking getreden. Inmiddels is echter gebleken dat er op vier punten technische aanpassingen aan de NOW-regeling nodig waren. De wijzigingsregeling is op 3 april jl. gepubliceerd in de Staatscourant en op 4 april jl. in werking getreden. Wij informeren u hier graag over aangezien deze aanpassingen belangrijke consequenties voor u als werkgever kunnen hebben.