Vacature: Advocaat commerciële contracten

Rassers Advocaten in Breda heeft al meer dan 110 jaar een toonaangevende positie op het gebied van juridische dienstverlening. Wij staan voor kwaliteit en betrokkenheid – met een hecht team streven wij ernaar het beste uit onszelf te halen om zo onze cliënten verder te helpen.

Onze ondernemingsrechtpraktijk staat cliënten bij op het gebied van faillissementen en herstructureringen, fusies en overnames, geschillen en commerciële contracten. Het team bestaat uit 13 gespecialiseerde advocaten, die indien nodig in teamverband cliënten helpen het beste uit hun onderneming te halen, obstakels te overwinnen en kansen te benutten. Onze cliënten zijn ondernemers en ondernemingen, investeerders en non-profitorganisaties.

Voor het team commerciële contracten zijn wij op zoek naar een gedreven:

Advocaat commerciële contracten

Wij zoeken naar een advocaat (m/v) met minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van commerciële contracten. Je bent enthousiast en ondernemend, en hebt  de ambitie om je verder te ontwikkelen op dit terrein en mee te werken aan de uitbouw van onze praktijk. Een afgeronde specialisatieopleiding (bijvoorbeeld Grotius nationaal en internationaal contracten) en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift zijn een pré.

De werkzaamheden van het team commerciële contracten bestaan uit het opstellen en beoordelen van allerhande overeenkomsten (zoals samenwerkingsovereenkomsten, franchiseovereenkomsten, agentuur- en distributieovereenkomsten) en het opstellen van algemene voorwaarden, waarbij nauw wordt samengewerkt met het team geschillenbeslechting.

Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Informatie over deze vacature is in te winnen bij  Nicole van den Heuvel, advocaat,  via heuvel@rassers.nl of 076-5136118. Schriftelijke reacties met curriculum vitae graag per e-mail  naar onze manager P&O, Cynthia Castelein: castelein@rassers.nl.

Annemarie Beljaars
Annemarie Beljaars

Annemarie Beljaars

Advocaat / Partner

“Of het nu om een overname of geschilprocedure gaat: ik sta een cliënt bij in spannende tijden. De kunst is dan om rust en vertrouwen uit te stralen en dat vertrouwen waar te maken. In de vorm van een resultaat dat zowel juridisch als commercieel zo goed mogelijk uitpakt.”

Categorieën