Tentoonstelling Recht in Beeld is geopend

Woensdag 5 september 2018 is niet alleen Breda Photo geopend maar ook de tentoonstelling van LawStreet Breda. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe rechtbank in Breda presenteren BredaPhoto en Stichting LawstreetBreda de tentoonstelling ‘Recht in Beeld’. Fotografen Ruben Vlijm en Carl Alexander geven in deze tentoonstelling hun visie op de toekomst van Het Recht. Aan de orde komen vragen zoals: Kan een robot de taken van een rechter overnemen? En hoe is het met onze prvacy gesteld?

Wethouder Boaz Adank opende de tentoonstelling, die gratis te bezichtigen is in de Willemstraat in Breda. Annemarie Beljaars van ons kantoor is een van de initiatoren van LawStreet Breda en Rassers advocaten is een van de trotse sponsoren van Recht in Beeld.

Annemarie Beljaars
Annemarie Beljaars

Annemarie Beljaars

Advocaat / Partner

“Of het nu om een overname of geschilprocedure gaat: ik sta een cliënt bij in spannende tijden. De kunst is dan om rust en vertrouwen uit te stralen en dat vertrouwen waar te maken. In de vorm van een resultaat dat zowel juridisch als commercieel zo goed mogelijk uitpakt.”

Categorieën