Rassers advocaten feliciteert haar cliënte, het Belgische St-Luc Labels & Packaging met de overname van het Roosendaalse Pharmalabel.

De drukkerijgroep St-Luc Labels & Packaging was voor de overname al actief met drie ondernemingen in drie landen: St-Luc Labels & Packaging in België (etiketten, shrinksleeves en flexibele verpakkingen) Microbox in Frankrijk (vouwkartonnage) en Altrif in Nederland (etiketten en booklets). Met de overname van Pharmalabel begeeft St-Luc Labels & Packaging zich nu ook op het terrein van de (internationale) farmaceutische sector, een voor naar nieuwe markt.

Na de overname werken er voor St-Luc Labels & Packaging 280 medewerkers en realiseert de groep een omzet van 53 miljoen euro. Bart van Logtestijn en Sander van Sprundel hebben St-Luc Labels & Packaging begeleid in het overnameproces. Zij wensen haar veel succes met de verdere ontplooiing van haar ondernemingen in de toekomst.

Klik voor een uitgebreider (pers)bericht op deze link.

Bart van Logtestijn
Bart van Logtestijn

Bart van Logtestijn

Advocaat / Partner

“In mijn praktijk zijn de belangen vaak groot. Het is juist dan cruciaal dat cliënten volledig van je inzet en kunde op aan kunnen.”

Categorieën