Rassers HR Ontbijt: eet & weet 19 & 21 maart

Rassers HR Ontbijt: eet & weet
Dinsdag 19 maart en donderdag 21 maart 2019
Ondernemen en HR

Tijdens de negende editie van het HR ontbijt praten Taco van der Dussen, Bram Rothuizen en Danielle Muller van de sectie arbeidsrecht van Rassers Advocaten u bij over de voor ondernemers en ondernemingen relevante actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht. De titel van deze editie is: “Arbeidsmarkt in of uit balans? Een wankel evenwicht”.

We zullen spreken over het (aangepaste) wetsvoorstel ‘WAB’, over recente ontwikkelingen op het vlak van de billijke vergoeding en zullen eveneens weer een aantal opvallende rechterlijke uitspraken de revue laten passeren.

De ontvangst is om 8.00 uur, mèt ontbijt. Na afloop van de lezingen om 9.45 uur is er gelegenheid tot napraten.
Meldt u zich (weer) aan? Stuur een e-mail aan seminars@rassers.nl en vermeld uw keuze voor 19 of 21 maart.

Wij zien uit naar uw komst en hopen op veel interactie en uitwisseling van praktische tips tussen de aanwezigen. Het horen van ervaringen van vakgenoten uit het werkveld, het leren kennen van die andere ‘wegen naar Rome’; dat draagt in het HR-vak in belangrijke mate bij tot het succes van de HR-afdeling, minstens zo veel als het hebben van een gedegen kennis van wet- en regelgeving.

Wilt u een collega of relatie meenemen? Wij juichen dat van harte toe – geef dit dan aan bij uw aanmelding, onder vermelding van naam en mailadres van uw introducé(e).
 
Data: 19 en 21 maart 2019 (keuze)
Tijd: van 08:00 - 10:00 uur
Locatie: Hotel Princeville, Princenhagelaan 5, Breda (naast A16 tussen Rotterdam en Antwerpen)
Aanmelden: seminars@rassers.nl onder vermelding van de datum waarop u graag aanwezig bent, dinsdag 19 of donderdag 21 maart.
 

 

Taco van der Dussen
Taco van der Dussen

Taco van der Dussen

Advocaat / Partner

“Als advocaat wil je elke zaak winnen. Belangrijker nog is dat de cliënt tevreden is over het uiteindelijke resultaat én de manier waarop dat tot stand is gekomen.”

Categorieën