Rassers advocaten feliciteert haar cliënte Koninklijke Bammens met de verkoop van haar onderneming aan VConsyst Participaties.

Rassers advocaten feliciteert haar cliënte Koninklijke Bammens met de verkoop van haar onderneming aan VConsyst Participaties. Koninklijke Bammens is een zelfstandig Nederlands productiebedrijf gevestigd in Maarssen en is actief in het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van inzamelingsoplossingen voor huishoudelijk, bedrijfs- en zwerfafval.

Door de overname zijn zowel VConsyst Participaties als Koninklijke Bammens beter in staat hun missie en visie te behalen: overheden en afvalinzamelaars nog beter van dienst zijn bij het behalen van hun milieudoelstelling en het verminderen van afvaloverlast voor de burger.

Bart van Logtestijn en Sander van Sprundel hebben Koninklijke Bammens begeleid in het overnameproces. Zij wensen haar veel succes met de verdere ontplooiing van haar ondernemingsactiviteiten.                                   

Klik voor een uitgebreider (pers)bericht op deze link

Bart van Logtestijn
Bart van Logtestijn

Bart van Logtestijn

Advocaat / Partner

“In mijn praktijk zijn de belangen vaak groot. Het is juist dan cruciaal dat cliënten volledig van je inzet en kunde op aan kunnen.”

Categorieën